Yuko

“Pretty Boy” vs. “The Hitman”

Posted in sports by yukobsk on December 9, 2007

S-au intalnit 2 pugilisti neinvinsi: americanul Floyd Mayweather si englezul Ricky Hatton. Meciul a inceput la…7 fara 10. Hatton are ambitie, domina ringul, fuge dupa adversar, il prinde insa tot el incaseaza. Nu-i prea iese meciul,se enerveaza, comenteaza, primeste greseala tehnica, ii arata spatele lui Mayweather… dar nu-l ajuta deloc sa puncteze. Mayweather reuseste niste combinatii minunate, dominand la unele capitolele: viteza, precizie, defense. In runda 10 “Money” Mayweather ii prinde un croseu de stanga pe contra ce-l tranteste la podea. Hatton se ridica,mai primeste un pumn dupa care arbitrul opreste meciul.
Am avut tot respectul pentru Hatton pana am vazut cum intoarce spatele la adversar. El a fost arogantul,nervosul din teren. Respect pentru Mayweather, care desi in afara ringului e increzut,cu gura mare…la sfarsit si-a salutat oponentul. Nu a fost spectaculos meciul, Mayweather a castigat pe merit(nu ca in partida cu Oscar de la Hoya(link)) si s-a facut cu 20mil$.

Advertisements

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. redermarius said, on December 9, 2007 at 9:07 pm

    Mayweather e genul americanul tipic: increzut si cu gura mare cu multa incredere in fortele sale. Hatton e genul baiatului retras si rau, puternic insa cam fara minte, pe scurt: un animal. Precizia si sincronizarile lui Mayweather au facut diferenta in acest meci. Bravo Folyd!!! You are the man !!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: