Yuko

The Hills Have Eyes

Posted in movies by yukobsk on May 26, 2007

The Hills Have Eyes (2006)
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketThe story: O familie porneste la drum spre California cu rulota…insa excursia ia o turnura teribila cand masina li se strica in mijlocul desertului intr-o zona de experimente atomice a Guvernului. Familia Carter isi da seama curand ca desertul nelocuit este de fapt o zona de vanatoare a unei familii de mutanti insetati de sange, si ei devin prada lor. Bizara familie de canibali este decisa sa-i terorizeze pe membrii familiei Carter si, curand, apar si primele victime. Din familia Carter nu vor supravietui decat un fiu si o fiica, ce lupta sa salveze pe unul din copii, rapit de canibali, si sa-si razbune familia distrusa de salbaticii anormali.

Filmul e prost. Nu are nimic care sa te sperie…canibalii seamana cu niste orci/mutanti din Doom.
imdb link
official site
movie trailer
The Hills Have Eyes II (2007)
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketThe story: Nefericitii mutanti din primul film…ceva mai frumosi revin sa omoare un grup de soldati(National Guard). Ajunsi la tabara unde trebuia sa aduca provizii ei descopera ca locul este gol si pleaca pe dealuri intr-o operatiune de salvare.Tinerii se afla la locul si in momentul nepotrivit pentru ca orcii(din acesta serie) traiesc sub dealuri/in tunele si li foame. Soldatii stau impreuna,sa se apere reciproc insa mutantii reusesc sa-i desparta si fac crima šŸ™‚ . La final din vreo 9 soldati cati au fost la inceput vor supravietui doar 3…dintre care 2 fete.
Filmul, parca mai reusit decat primul
Asemanari intre cele 2 filme: in ambele filme se pleaca in cautarea cuiva(I-copilas,II-fata), exista un monstru bun, orcii violeaza fetele.
imdb link
official site
movie trailer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: